Beneficii

Pe lângă Evaluarea medicală gratuită și Monitorizarea simptomelor CoVid-19, beneficiezi de primele 30 de zile gratuite pentru Recomedica Pro.

Contul meu

Contul tău este creat atunci când trimiți prima cerere medicală.

Contul se șterge automat după 3 luni de inactivitate dacă nu este o metodă de plată activă pe el.

Intră pe Recomedica Pro, apasă pe butonul de Profil, iar apoi pe Abonament > Cancel plan.

Intră pe Recomedica Pro, apasă pe poza de profil, iar apoi pe Abonament > Add Payment Method . Apoi, șterge metoda de plată pe care ai folosit-o anterior apăsând pe cele 3 puncte din dreptul ei , iar apoi pe Delete.

Intră pe Recomedica Pro, apasă pe butonul de Profil, iar apoi pe Update information din secțiunea Billing Information. 

Intră pe Recomedica Pro, apasă pe butonul de Profil, iar după ce ți-ai actualizat informațiile apasă pe Confirmă.

Intră pe Recomedica Pro, apasă pe butonul de Profil, iar apoi pe Setări. Selectează categoria de informații unde vrei să faci schimbările, iar apoi apasă pe butonul Schimbă.

Cum funcționează

Contul tău este creat atunci când trimiți prima cerere medicală.

Durata medie de primire a unui răspuns din partea noastră este de 20 de minute (această durată se poate prelungi până la 2 ore, în funcție de numărul cererilor aflate în așteptare).

Da, avem medici activi pe platforma 24/7 ca tu să poți beneficia de asistență rapid.

Îți oferim monitorizare dacă ai simptome de infectare cu CoVid-19 și o evaluare medicala gratuită pe lună cu ajutorul medicilor de familie, evaluare ce conține o descriere a problemei, nivelul de urgență și recomandări în privința următorilor pași pe care trebuie să îi faci până ajungi la o unitate medicală (dacă este necesar).

Cererea poate fi accesată doar de către tine, medicii și/sau specialiștii respondenți și autoritățile competente, la solicitare, aceasta fiind supusă normelor Europene privind protecția datelor.

Numărul de cereri pe care le poți trimite în fiecare zi variază în funcție de tipul abonamentului pe care îl ai, după cum urmează:
Individual – O cerere pe lună
Personal – Cereri nelimitate
Lifetime – Cereri nelimitate

Monitorizare

Sistemul nostru de monitorizare funcționează pe baza unor formulare trimise zilnic pe Email. Completezi câmpurile, iar medicul de familie asignat analizează evoluția problemei medicale.

Durata monitorizării este stabilită de către medicul de familie asignat cererii.

Monitorizarea se oprește în următoarele situații:

  • atunci când termenul stabilit de medicul de familie asignat este atins
  • atunci când medicul de familie asignat decide că nu mai este necesară
  • atunci când dorești tu să fie oprită

 

Recomedica PRO

Numărul de cereri pe care le poți trimite în fiecare zi variază în funcție de tipul abonamentului pe care îl ai, după cum urmează:
Individual – O cerere pe lună
Personal – Cereri nelimitate
Lifetime – Cereri nelimitate

Recomedica Pro este serviciul ideal pentru sănătatea ta și a celor dragi, având o echipă numeroasă formată din medici de familie, medici specialiști, nutriționiști și antrenori de fitness.

Recomedica Pro îți oferă răspunsuri rapide și eficiente, având o comunitate pregătită pentru a-ți menține un stil de viață sănătos, totul din confortul casei tale.
Cu Recomedica Pro beneficiezi și de monitorizare pentru condiția ta medicală, pentru a ne asigura că totul decurge perfect.

Serviciul Recomedica Pro este complet gratuit în primele 30 de zile. După cele 30 de zile, poți vizita pagina Abonamente pentru a alege cea mai bună ofertă pentru tine.

Abonamentele disponibile pentru Recomedica Pro sunt următoarele:Individual, Personal și Lifetime. Te așteptăm să intri pe pagina Abonamente din meniu pentru a alege abonamentul potrivit ție.

Ne bucurăm că îți dorești un stil de viață sănătos pentru angajații tăi, așa că te rugăm să vorbești cu noi folosind pagina de Contact pentru a beneficia de o ofertă personalizată.