Vreau să ofer Recomedica Pro angajaților mei. Cum procedez?

Ne bucurăm că îți dorești un stil de viață sănătos pentru angajații tăi, așa că te rugăm să vorbești cu noi folosind pagina de Contact pentru a beneficia de o ofertă personalizată.

Ce abonamente sunt disponibile?

Abonamentele disponibile pentru Recomedica Pro sunt următoarele:Individual, Personal și Lifetime. Te așteptăm să intri pe pagina Abonamente din meniu pentru a alege abonamentul potrivit ție.

Recomedica Pro este gratis?

Serviciul Recomedica Pro este complet gratuit în primele 30 de zile. După cele 30 de zile, poți vizita pagina Abonamente pentru a alege cea mai bună ofertă pentru tine.

Ce beneficii am cu Recomedica Pro?

Recomedica Pro îți oferă răspunsuri rapide și eficiente, având o comunitate pregătită pentru a-ți menține un stil de viață sănătos, totul din confortul casei tale. Cu Recomedica Pro beneficiezi și de monitorizare pentru condiția ta medicală, pentru a ne asigura

Ce specialiști sunt pe Recomedica Pro?

Recomedica Pro este serviciul ideal pentru sănătatea ta și a celor dragi, având o echipă numeroasă formată din medici de familie, medici specialiști, nutriționiști și antrenori de fitness.

Câte cereri pot trimite?

Numărul de cereri pe care le poți trimite în fiecare zi variază în funcție de tipul abonamentului pe care îl ai, după cum urmează: Individual – O cerere pe lună Personal – Cereri nelimitate Lifetime – Cereri nelimitate